• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości PKP 2013

pkpkol

Użytkownik
Reakcje
0 0 0

WITKOIM

Znany użytkownik
Reakcje
27 0 0
wiem, że mój to podróba, bo przemalowany z wagonów piętrowych Fleischmann, ale z braku laku i to cieszy oko no i ten Traxx KM to jakoś będzie wyglądało, ale do oryginału daleko (n).

DarekW

Znany użytkownik
Reakcje
1.492 18 0
No cóż jak już zostałem wywołany do tablicy, to trochę o tym modelu trzeba napisać. Jest pracochłonny i nie łatwy w wykonaniu i posiada jeden potężny mankament. Są w nim bardzo dobrze przyklejone szyby, które trzeba wyjąć. W moim modelu jedna para wychodziła razem ze słupkiem, co skończyło się dość nie ciekawie i zajęło wiele czasu związanego z naprawą. Żaden model Hobby Trade nie odpowiada w 100% modelowi KM. Można jednak go w dużym stopniu doprowadzić do stanu orginału.
km1.JPG km2.JPG km3.JPG

Reakcje
2 0 0
Skład bardzo ładny. Ja miałem kiedyś wagony KM od Parowozika (niestety tylko 2), czekałem na wagon sterowniczy - niestety się nie doczekałem. Dlatego wagony sprzedałem. Teraz trochę żałuję.

Reakcje
1.781 13 0
No cóż jak już zostałem wywołany do tablicy, to trochę o tym modelu trzeba napisać. Jest pracochłonny i nie łatwy w wykonaniu i posiada jeden potężny mankament. Są w nim bardzo dobrze przyklejone szyby, które trzeba wyjąć. W moim modelu jedna para wychodziła razem ze słupkiem, co skończyło się dość nie ciekawie i zajęło wiele czasu związanego z naprawą. Żaden model Hobby Trade nie odpowiada w 100% modelowi KM. Można jednak go w dużym stopniu doprowadzić do stanu orginału.
Zobacz załącznik 112148 Zobacz załącznik 112149 Zobacz załącznik 112150
Bajeczka i cacuszko:)... Aż się napaliłem teraz na taki skład razem z traxx'em KM.....:D

piterson

Znany użytkownik
Reakcje
61 0 0
Żeby Koleje Śląskie miały jakieś składy w swoich malowaniach - poza Elfami i EN57 - bo na te to liczyć nie mam co w H0.... marzenia ściętej głowy:)

Reakcje
1.781 13 0
...Teraz jak Traxx wyjdzie do kompletu to nie sądzę , by ktoś chętnie odsprzedawał te wagony piętrowe - przecież to znów będzie następny kultowy skład....chociażby do gabloty:p

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 85
Tabor 10
Tabor 37
Tabor 18
Tabor 187