Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Witajcie ,dawno już tutaj nic nie pokazywałem ,niestety brak czasu i niekorzystne światło dzienne nie sprzyjają fotografowaniu modeli dzisiaj taka mechaniczna pomarańcza
Fajne te autka od M2 - mają klimat. Fajnie że mają chromowane części bo to pasuje do lat 50. Jedyna wada to wg mnie otwierane drzwi, mogli by sobie to darować.
Gratuluję kolejnego modeliku!
Fajne te autka od M2 - mają klimat. Fajnie że mają chromowane części bo to pasuje do lat 50. Jedyna wada to wg mnie otwierane drzwi, mogli by sobie to darować.
Gratuluję kolejnego modeliku!
I to jest właśnie dylemat w M2 machines ,jak chcesz szczegółowo wykonany model z wklejanymi lampami to musisz to zaakceptować ,sytuacje ratuje to że modele te mają często ciekawie ozdobione wnętrze , natomiast zbyt duże szczeliny idzie łatwo zniwelować rozkręcając model i skręcając na nowo
[DOUBLEPOST=1488555485][/DOUBLEPOST]