Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Mustang jest świetnie wykonany jeżeli chodzi o nadwozie, efekt rzeczywiście psują tylko koła. Trochę dziwne bo przecież GL ma całą serię tych Mustangów z kołami jak trzeba, a tu taka wpadka. Może trzeba by wymienić koła...
Ale modelik fajny!!
Mustang jest świetnie wykonany jeżeli chodzi o nadwozie, efekt rzeczywiście psują tylko koła. Trochę dziwne bo przecież GL ma całą serię tych Mustangów z kołami jak trzeba, a tu taka wpadka. Może trzeba by wymienić koła...
Ale modelik fajny!!
Mazda Cosmo jest urocza! Nie wiem czemu ale mi się z Jetsonami kojarzy. Ale autko jest bardzo ładne a modelik naprawdę udany. Osobiście widziałbym ją tylko w innym kolorze, bo trochę się gubią detale, ale i tak jest świetna
Porsche Kyosho to miałem okazję oglądać na żywo (żółte) i to świetny modelik. Dobrze udało się zachować proporcje nadwozia. Polecam Ci jeszcze 964 Turbo od Kyosho, bo jest jeszcze fajniejsze (choć chyba trudne do zdobycia...).
Gratuluję pięknych nabytków!!!