Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Ładne autka z nowego doładowania.
Audi, BMW czy Lambo to zupełnie nie mój gust ale modeliki wykonane bardzo ładnie, szczególnie L i BMW są ładnie dopracowane. Sportowe bolidy również dotrzymują jakością reszcie!
Miło popatrzeć na takie autka.
Gratuluję kolejnych nabytków w garażu!
Toyota rewelacyjna. Jeszcze lepsza niż Ford. Podoba mi się i to bardzo. Piękne malowanie. Czyżby reflektory przednie się podnosiły? Jeśli tak to proszę o fotkę z otwartymi.
Toyota rewelacyjna. Jeszcze lepsza niż Ford. Podoba mi się i to bardzo. Piękne malowanie. Czyżby reflektory przednie się podnosiły? Jeśli tak to proszę o fotkę z otwartymi.
Bardzo chętnie ale niestety nie ma takiej opcji , okazuje się że są dwie wersje tego modelu: z otwartymi i zamkniętymi lampami .mnie akurat przypadła ta druga ,ale coś znalazłem w necie ...