• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nasze półki z modelami

Adam66

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
6.418 110 1
Toż to szmelc w porównaniu z Polonezem
Jak zwykle masz rację, tylko że ja bardzo chcę go przerobić na poprawny model, włącznie ze zmianą koloru.
Tak w ogóle to myślałem, że on jest w skali 1/18:ostrozny:
Wybaczcie, ale moja znajomość modeli samochodowych i ich rynku jest zawstydzająco niska:(

marekm

Znany użytkownik
Reakcje
1.422 0 0
W mojej starej gablocie skończyło się miejsce i trzeba było wykonać jakiś ruch.
Wstępnie planowałem aby wymienić starą na nową, większą, w tym samym miejscu gdzie jest obecnie czyli w moim małym warsztaciku.

Jakież było moje zdziwienie gdy Żona zaproponowała aby nową gablotką uatrakcyjnić naszą jadalnię.
Dwa razy nie musiała powtarzać i nowa zgrabna gablotka zawisła dzisiaj na ścianie w jadalni :)
IMG_20200410_180419.jpg

IMG_20200410_180355.jpg

marekm

Znany użytkownik
Reakcje
1.422 0 0
Już sam nie wiem czy te pozytywne oceny to dla mojej nowej gablotki czy dla Żony ;)
Pozdrowienia oczywiście przekazałem - aż pokraśniała z radości i dziękuje.

Co do tych kwiatów, to od rana biegałem po ogródku aby miała pięknie wokół domu,
a teraz właśnie biorę się za smażenie placków ziemniaczanych :)

Reakcje
54 0 0
Witam,
ilość waszych modeli w witrynach robi wrażenie. Ja ograniczam się na razie tylko do trzech witrynek kolejowych i jednej na Boforsa w 1:35. Oczywiście te trzy nie są w stanie eksponować mojej całej kolekcji, więc umieszczam tam tylko to, co się aktualnie najładniej prezentuje. Witryny wiszą na przeciw łóżka, bym miał na czym wzrok zawiesić leżąc gdy nie robię nic :p Trainsafe przyciął na rządanie wieszak tak, by pasowały tylko trzy, bo wyobrażam sobie pod nimi kiedyś makietę w skali Z. Myślę o zakupie długich TrainSafe Vision, by móc pod sufitem powiesić dwa pełne składy, a te byłyby tylko na drezyny lub modele bez dekodera. Pc5 obok jest początkiem mojego planu pokrycia części ściany nad łóżkiem wskaźnikami kolejowymi w 1:1.
1587815480836.png

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 771
Tabor 170
Tabor 215
K
Tabor 19