No to pięknie, dzięki MTB...
Raczej trzeba "dziękować" tym co kupili...
Ja co prawda wyżej broniłem tej SU46 MTB w sensie - poczekajmy na rzetelny test - ale szczerze pisząc nie mam żadnego modelu tej firmy. Jakoś nie przekonałem się z uwagi na te ceny.... gdyby było to 3x tańsze, to może bym kupił...
Swego czasu pierwszą lokomotywą PKP jaką widziałem w testach na forum (TT) była EU05 TT od MTB. Rozwaliło mnie np. to, że buda z przodu tam totalnie przeświecała, świeciły więc nie tylko reflektory, ale cały przód, jak by EU05 wchodziło w atmosferę.... a cena jak EU07 od PIKO w H0... to powiedziało mi, że mamy do czynienia z czymś, co nie jest wykonane w przemyślany sposób. Biorąc więc fakt, że jest to w cenie PIKO/Roco - powiedziałem sobie w tedy - może bym kupił, ale NIE, nie za takie pieniądze. I tak mi zostało. Podejrzewam, że nie tylko mi...
Tak szczerze - to trochę się dziwię, że ktoś kupuje te modele za cenę, za jaką można kupić gagara od Roco... widać albo nieświadomość ułomności tych mini-konstrukcji wśród kupujących albo jakiegoś rodzaju desperacja wynikająca z braku tego modelu na rynku (musze go mieć, bo to moja ulubiona ST43, czy tam EU05)....