• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

1:1 Motocykle 1:1

Korzonek

Aktywny użytkownik
Reakcje
130 0 0
Dzisiaj obiecany automat :) Szymon miałeś rację. Dzisiaj pokażę Suzuki Burgman'a 650 55KM wersja executive. Sprzęt zaskakujący. Sam kiedyś posiadałem Burgmana, ale o pojemności 125cc. Jego większy brat jest o niebo lepszy. Podgrzewana kanapa, podgrzewane manetki, elektryczne lusterka czy elektrycznie rozsuwana szyba dodają uroku :) Komfort jazdy jest nie do opisania. Skrzynia typu TipTronic daje sporo frajdy :) i szczerze mówiąc zaskoczony byłem tym, że owy skuter posiada odcinę :) Mimo jego sporych gabarytów w Warszawskich korkach radził sobie świetnie. Wystarczyło szybkie dotknięcie przycisku, lusterka się złożyły i heja :)

Korzonek

Aktywny użytkownik
Reakcje
130 0 0
No no , takiego to nie można nazwać ' kiblem ' jak to się mówi na skutery ;) Full wypas (y)
Oj tak. Tego skutera już kiblem nie można nazwać. Podobno rozpędza się nawet do 200km/h. Ja nie próbowałem bo wiał straszny wiatr. Jechałem 175 i już chciał odfruwać :) Jeśli macie możliwość (w salonach zazwyczaj za kaucją zwrotną 1000zł można wypożyczyć na godzinę :) ) to zachęcam. Fajna zabawka

Korzonek

Aktywny użytkownik
Reakcje
130 0 0
Cześć Panowie! Jadę dalej z fotkami :) Dzisiaj sprzęt z serii: "poprzednie maszyny Korzonka" :) Przez obecnym motocyklem miałem Suzuki Burgman'a 125. Sprzęt bardzo fajny. Wygodny, zrywny jak na tą pojemność. Bagażnik spokojnie mieści dwa kaski integralne(takie całe zabudowane). Mój egzemplarz miał lekko dziurawy wydech, dzięki czemu ładnie mruczał (nie po wiejsku :) ) Vmax jaki udało mi się nim osiągnąć to 130km/h :)

Korzonek

Aktywny użytkownik
Reakcje
130 0 0
Przepraszam, że dzisiaj tak późno :) Sprzęt, który posiadałem przed Burgmanem :) Aprilia Rs 50. Wtedy byłem jedyny w okolicy na takim sprzęcie :) Był szał... ah

Korzonek

Aktywny użytkownik
Reakcje
130 0 0
Przez 1,5 roku pracowałem w sklepie dla motocyklistów. O ciuchach trochę wiem, więc sam sobie kupiłem te z najwyższej półki :) Szczerze mówiąc ja nawet jak wyjeżdżam na 5 minut to wszystko zakładam.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Skala 1:1 5