Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Miałem okazję jeździć Vstrom'em, ale 650. Ogólnie trochę testuje sprzętów Mam kilku znajomych w salonach, więc w sezonie zawsze coś tam się bierze. Fotek też kilka jest, ale nie chce wrzucać wszystkiego na raz, żeby was nie zanudzić Te 98 kucy czasami nie jest najlepsze Nie raz miałem sytuację, że jadę sobie spokojnie, patrzę na budzik, a tu ponad 200
Ok to popytaj, a ja zapytam poszukam kiedy wymieniałem olej itd Bo może w ogóle mi to nie jest potrzebne Wiem jeszcze, że w Suzuki przed sezonem robią darmowe przeglady dla właścicieli tej marki. Wiec może tam.
Nikt nic nie wrzuca więc znowu ja Dzisiaj kolejna maszyna HD. Tym razem to Electra 1700. Jak do tej pory najdroższy motocykl, jakim miałem okazję jeździć. Koszt to bodajże 115 tyś zł. Sprzęt robi niesamowite wrażenie. Jeździłem przez pół dnia i sam i z "plecaczkiem". Zawsze myślałem, że radio w motocyklu to głupota...myliłem się. Moment kiedy jechałem trasą toruńską 130km/h z otwartą szybą w kasku i w radiu usłyszałem piosenkę DŻEMU pt.: "Harley mój"... nie do opisania. Aż chciało się zatankować i uciec jak najdalej. Przepraszam za jakość fotki. Już jutro kolejna machina
Mam wrażenie Broda, że te fotki wrzucam tylko i wyłącznie dla Ciebie Dzisiaj fotka z testów HD Sportser'a 1200. Z testowanych do tej pory sprzętów podoba mi się najmniej. Taki mieszczuch...
Mam wrażenie Broda, że te fotki wrzucam tylko i wyłącznie dla Ciebie Dzisiaj fotka z testów HD Sportser'a 1200. Z testowanych do tej pory sprzętów podoba mi się najmniej. Taki mieszczuch...
Wstaje nowy dzień więc wrzucę kolejną fotkę z testów Tym razem nie będzie już sprzęt ze stajni Harley'a, a z Suzuki Jeden z lepszych sprzętów jakie miałem okazję "ujeżdżać" i to dosłownie. Suzuki GSX1300R Hayabusa 213 KM. Niesamowite doznania. Może nie powinienem tego tu pisać...ale 295km/h idzie bez zająkania
Niektórzy tak twierdzą Kocham ten motocykl. Jest naprawdę niesamowity. Jego elastyczność na każdym biegu...ah. Wbrew sporym gabarytom (nie tak jak Electra ze zdjęć wcześniejszych ponad 400kg) jest bardzo fajnym motocyklem, który bez problemów radzi sobie w Warszawie. Polecam
Niektórzy tak twierdzą Kocham ten motocykl. Jest naprawdę niesamowity. Jego elastyczność na każdym biegu...ah. Wbrew sporym gabarytom (nie tak jak Electra ze zdjęć wcześniejszych ponad 400kg) jest bardzo fajnym motocyklem, który bez problemów radzi sobie w Warszawie. Polecam