Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
No i "bajzel" się zrobił. 1/43,5; 1/44,0; 1/45,0. Ech... Jest jeszcze 1/48. Całe szczęście, że lotnicza..a nie STOP. Już pancerkę robią w tej skali... To może ktoś już robi drezyny pancerne... I to nadal "zero"........
Jest jeszcze 1/48. Całe szczęście, że lotnicza..a nie STOP. Już pancerkę robią w tej skali... To może ktoś już robi drezyny pancerne... I to nadal "zero"........
Tylko, że ta skala niedotyczy modelarstwa kolejowego. W każdym razie ja nie spotkałem. Natomiast te wszystkie powyżej (wpisu o 1/24) już tak. Odchodzimy od tematu "MOSTU"... Czas wrócić na właściwe tory
Ok. Darku postaram się nie kazać wam czekać kolejnych 3 lat na wpis o postępach. Teraz potrzebny mi jest odlewnik, który odleje mi z mosiądzu 6m barierek.