• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje modele samochodów ciężarowych

Reakcje
11.451 67 1
Anhalty są piękne , uwielbiam to malowanie i dlatego mam wszystkie modele w tym malowaniu . Mercedes fajny , dobrze się na tych małych kołach . Taki typowy niemiecki zestaw . Natomiast scania bardzo dobrze jest wykonana , ale nie przemawia do mnie to malowanie i konfiguracja .

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.289 109 2
Scania rewelacyjna, prośba tylko o lepsze fotki , popracuj nad ostrością bo cały urok modelu psuje nie ostre foto, jak masz ustawienia manualne w aparacie ustaw go na statywie i nastaw przesłonę na 22 i długi czas naświetlania uzyskasz fajną głębie ostrości i mode cały będzie dobrze wyglądał na foto, jeśli robisz aparatem w telefonie to zwracaj uwagę gdzie ostrzy :)
Nie żebym się mądrzył poprostu szkoda takich modeli :)

OP
OP
Biernacki1999

Biernacki1999

Aktywny użytkownik
Reakcje
751 0 0
Scania rewelacyjna, prośba tylko o lepsze fotki , popracuj nad ostrością bo cały urok modelu psuje nie ostre foto, jak masz ustawienia manualne w aparacie ustaw go na statywie i nastaw przesłonę na 22 i długi czas naświetlania uzyskasz fajną głębie ostrości i mode cały będzie dobrze wyglądał na foto, jeśli robisz aparatem w telefonie to zwracaj uwagę gdzie ostrzy :)
Nie żebym się mądrzył poprostu szkoda takich modeli :)
Oczywiście bardzo dziękuję za rady. Tak tak robię fotki Samsungiem. Postaram sie poprawić zdjęcia :)

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.222 69 0
Anhalty skradły mi serce, trzeba się będzie przełamać i kilka kupić jak przyjdą tłuściejsze czasy.
Scanię Rakil kiedyś posiadałem , w pierwszej kolekcji, model może się podobać, zwłaszcza z Twoimi dodatkami.
Van Bentum jest super(y)