• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje modele samochodów ciężarowych

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.815 4 0
Parę dni nieobecności na forum i takie ogromne zaległości... :) Zmiana kół w Sachs-ie była świetną decyzją. Wyszedł jeszcze lepszy zestaw. :D Na uwagę zasługują też dwa zestawy z Austrii. Scanię BARDZO chętnie bym widział u siebie. Najlepsza z ostatnich prezentacji wg. mnie to Scania w najmocniejszej wersji. Piękny model.

OP
OP
Biernacki1999

Biernacki1999

Aktywny użytkownik
Reakcje
751 0 0
Parę dni nieobecności na forum i takie ogromne zaległości... :) Zmiana kół w Sachs-ie była świetną decyzją. Wyszedł jeszcze lepszy zestaw. :D Na uwagę zasługują też dwa zestawy z Austrii. Scanię BARDZO chętnie bym widział u siebie. Najlepsza z ostatnich prezentacji wg. mnie to Scania w najmocniejszej wersji. Piękny model.
Bardzo dziękuję za miłe słowa

Reakcje
11.451 67 1
Sachs afryka to jak dla mnie pozycja obowiązkowa dla kogoś kto zbiera modele w barwach Polskich przewoźników . Bardzo ładnie jest on wykonany . Natomiast miętowe volvo jak dla mnie kapitalne . Sam on nim kiedyś myślałem bo mnie bardzo urzekło . Jako ciekawostkę dodam że to volvo przeżywa w naszym kraju drugą młodość w firmie Baca wożąc kontenery :
121548037_1671386129706164_7110358762906809930_o.jpg

Źródło : https://www.facebook.com/BACAtransport/?ref=page_internal

OP
OP
Biernacki1999

Biernacki1999

Aktywny użytkownik
Reakcje
751 0 0
Sachs afryka to jak dla mnie pozycja obowiązkowa dla kogoś kto zbiera modele w barwach Polskich przewoźników . Bardzo ładnie jest on wykonany . Natomiast miętowe volvo jak dla mnie kapitalne . Sam on nim kiedyś myślałem bo mnie bardzo urzekło . Jako ciekawostkę dodam że to volvo przeżywa w naszym kraju drugą młodość w firmie Baca wożąc kontenery :
Zobacz załącznik 778048
Źródło : https://www.facebook.com/BACAtransport/?ref=page_internal
Tak tak oczywiście znam firmę Baca i wiem ze przerobili te volvo uhl Trucks, które często bywało u Nas w Polsce. Jak dobrze pamiętam jakieś 5-6 lat temu to kierowcą był nasz rodak. Moim zdaniem po zakupieniu tego ciągnika została wyrządzona mu krzywda w postaci tak słabego tuning. 1 wersja byla najlepsza