• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje modele samochodów ciężarowych

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.222 69 0
Oki oki tak tak masz racje teraz poszukałem i jest ich 7
Broń boże nie odczytuj tego jako jakąś złośliwość z mojej strony, po prostu lubię wyszukiwać wszystkie modele z danej spedycji, a nie wszystkie są ujęte w znanych nam katalogach, a po to jest forum aby poszerzać swoją wiedzę.
Jak do tego dodać katalogi AWM, to kto wie czy coś się tam jeszcze nie czai...

OP
OP
Biernacki1999

Biernacki1999

Aktywny użytkownik
Reakcje
751 0 0
Broń boże nie odczytuj tego jako jakąś złośliwość z mojej strony, po prostu lubię wyszukiwać wszystkie modele z danej spedycji, a nie wszystkie są ujęte w znanych nam katalogach, a po to jest forum aby poszerzać swoją wiedzę.
Jak do tego dodać katalogi AWM, to kto wie czy coś się tam jeszcze nie czai...
Luuuuzik naprawdę :p:p:p:p

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.451 67 1
Jest tempo prezentacji :D Zacznijmy od ostatniego . Scanie w czerni bardzo dobrze wygląda i podoba mi się ten model . Jeśli chodzi o ta w malowaniu TLP to uważam że poprzednia generacja scanii lepiej się prezentowała w ich barwach niż obecna generacja. Natomiast z malowaniem firmy Stezl mam tak że w pojedynkę jak nie patrzę to mam mieszane uczucia, ale jest raczej na plus . Aczkolwiek mają dobre wykonanie i na mnie duże wrażenie wywołują na fotkach grupowych .

kosmo83

Znany użytkownik
Reakcje
5.439 2 0
Trochę mnie tu nie było i tyle prezentacji mnie ominęło:cool:rewelacyjne są te Twoje szwedki ale te w barwach firmy TLP najbardziej przyciągają uwagę(y)sam chciałbym mieć całą flotą tej firmy(wszystkiego mieć nie można;))ale u mnie parkuje jak narazie tylko Volvo TLP:)Gratuluję super modeli.