Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Ładna praca, wygląda realistycznie.
Ja małe dioramki robię na XPS' ie, jest twardy i lekki. Jako farb używam pigmentów, chemia budowlana wychodzi zdecydowanie taniej niż materiały modelarskie.
Dziś jeszcze udało mi się wykorzystać wolny niedzielny wieczorny czas i zrobiłem czarne wnętrze, żeby poprawić optyczną głębię garażu. No i oczywiście poszpachlowałem łączenia. Na dziś już koniec, nie wiem ile będę miał czasu w tygodniu, ale pewnie coś tam się jeszcze dorobi.
Ściany pomalowane farbą o strukturze tynku, też dostępna w sklepie u Kotebiego. Farba nazywa się Color of Rails - Beton mat struktura COR006
--------
EDIT
Przepraszam, ale nie to zdjęcie się wkleiło.
Teraz będzie to, o które mi chodziło.
Bardzo powoli, bo w tygodniu nie za bardzo mam czas, a i prace teraz żmudne, no ale próbuję.
Dziś jeszcze pokryłem "lepikiem" połączenia papy na dachu...