Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Wszystko fajnie, swietny pomysł na dioramkę, tylko zaszalałes z tym drzewkiem, połączenie mogłeś bardziej trawką zakryć bo troszke nie naturalnie wygląda. Krzaczki fajne, z czego to są??
Tak jak Bartek zauważył, będzie pasować do prezentacji traktorów, natomiast drzewko do poprawy.
Pryśnij lakierem wokół pnia, sypnij ziemi z niewielką ilością trawy i będzie dobrze.
I teraz wygląda tak jak powinno czyli ekstra I dzięki Tobie widzę też jak fajnie można wykorzystać ta piankę bo mam tez kawałek tego, a szykuje mi się mała dioramka więc ja wykorzystam Ale powracając do tematu Twojej osobówki, szczególnie tej wyższej klasy mogą się fajnie prezentować, jak na alejce przy rezydencji
Jutro popróbuję jeszcze raz zrobić tą chmurę to pokażę fotki. Chmura zrobiona jest z waty i pomalowana aerografem. Najtrudniejsze jest utrzymanie tej rozwłóknionej waty podczas malowania, bo pęd powietrza niszczy pierwotny wygląd i zdmuchuje watę. Myślę, że następnym razem wyjdzie bardziej lekko.