Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Waloryzacja suchymi pigmentami z Valejo. Głównie czarny, stalowo-czarny i szary. Suchym twardym pędzlem wcierałem je w ten asfalt. Ciemniejsze nierówne plamy i czarne linie to pigment i ślina.
Jak dla mnie wygląda to super. Zieleń wygląda genialnie, taka żywa, bujna, a nie płaska jak ze zwykłej maty. A te waloryzacja pigmentami jest genialna. Teraz przydały by się jeszcze jakieś znaki drogowe bo z nimi diorama wygląda jeszcze żywiej
No właśnie. Muszę zrobić jakieś znaki, słupki kilometrowe, dodać jakąś ToyToy-kę, może kosz na śmieci. Zobaczę co tam jeszcze znajdę u siebie. Ale na to trzeba trochę czasu. Może w weekend???
Nareszcie się zmobilizowałeś i zacząłeś budowę dioramy. Już na tym etapie wygląda wspaniale .Ja ze swej strony sugerował bym dodanie kilku drzew, krzewów
i latarni.
Jest gdzie usiąść i zjeść i jest gdzie zrobić to i owo. Wszystko idzie w dobrym kierunku.Czy ten parking obsługuje jakaś firma komunalna?, śmieci aż się wysypują
a drugiego kosza brak.
Jest gdzie usiąść i zjeść i jest gdzie zrobić to i owo. Wszystko idzie w dobrym kierunku.Czy ten parking obsługuje jakaś firma komunalna?, śmieci aż się wysypują
a drugiego kosza brak.