• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

Maverick

Znany użytkownik
Reakcje
396 37 5
Aż tak bym nie przesadzał , nie jest taki zły.;)
Zgadzam się z Heniek_Star, że ten ursus od lokojacko w porównaniu do modelu SAW-a to "plastusiowy/plastelinowy wyrób" na maksa jest i nie ma nawet co porównywać go do wyrobu Seweryna bo to tak jakby porównywać "chińskie zabawki/reklamówki" do modeli herpy a nawet jeszcze gorzej.
Moja opinia w tym temacie bierze się stąd, że oba modele mam w swoich zbiorach a raczej miałem bo tych lokojackowych zdążyłem się pozbyć w porę :D i to za dobrą jeszcze cenę bo teraz to cena ich spadnie a raczej jeb..ie na maksa bo wyrób SAW-a to mistrzostwo świata w precyzji wykonania i detalach w cenie niższej niż te które uzyskiwały dotychczasowe modele tego ursusa lokojackowego. Oba modele dzieli olbrzymia przepaść pod dosłownie każdym względem :)

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.072 387 20
Dziś trochę ładnej pogody było to zrobiłem parę fotek modeli. Na początek taki składak. Naczepa oczywiście wymaga podmalowania świateł, jak to u Herpy w zwyczaju.

IMG_9550.jpg
IMG_9551.jpg
IMG_9552.jpg