• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
38 4 0
Tatra wygląda bardzo ładnie, starannie wykonana (y), kolorek też do niej fajnie pasuje, pytanie do Ciebie Maćku czy aby kabina nie jest troszku za dużo czy faktycznie ta "sterownia koparki" była taka duża ;).

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.480 109 2
Tatra wygląda bardzo ładnie, starannie wykonana (y), kolorek też do niej fajnie pasuje, pytanie do Ciebie Maćku czy aby kabina nie jest troszku za dużo czy faktycznie ta "sterownia koparki" była taka duża ;).
Rafał kabina jest jak najbardziej poprawna względem oryginału.
159807958_big.jpg

Maćku gratuluję kolejnego pięknego modelu, z tego co wiem to jedyna taka kopara na naszym forum.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Rewelka, jeszcze ciekawsza od poprzedniej. Takie modele są dużo ciekawsze od typowych kontenerów czy plandek, bo mają zawsze sporo detali. Do dzisiaj można jeszcze spotkać tego typu koparki, tylko na nowszych Tatrach. Gratuluję takich nabytków i aż się boję, jakie Ty tam jeszcze masz asy w rękawie.

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.072 387 20
Co prawda to nie ciężarówka, ale nie mam osobnego tematu do traktorów, to pokażę go tu. Dzisiejszym głównym bohaterem jest Ursus C330 produkcji SAW Models:
IMG_9500.jpg
IMG_9501.jpg
IMG_9499.jpg
IMG_9503.jpg
IMG_9504.jpg
IMG_9498.jpg
IMG_9502.jpg

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.072 387 20
Mogę z czystym sumieniem polecić go wszystkim. Poprzedni, zrobiony przez Lokojacko (jak się mylę to proszę mnie poprawić) nie ma tyle szczegółów. Ten naprawdę wygląda bardzo dobrze. Tu jeszcze parę fotek ale drugiego. Dla niego specjalnie zrobiłem taką małą podstawkę.

IMG_9513.jpg
IMG_9514.jpg
IMG_9515.jpg
IMG_9516.jpg
IMG_9517.jpg
IMG_9518.jpg

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
Dla mnie Tatra z koparką - super .
Co do traktorów to wykonanie na wysokim poziomie. Praktycznie nie ma się czego przyczepić. A tak poza tym to jakby się postarać to niezłą kolekcję ciągników można uzbierać.