• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.771 4 0
Potężny "kipper" rzuca się w oczy. Pamiętam podobne tylko na Jelczo-Steyrach. :) Można spokojnie ładować tyle, co dziś na czteroośkę. :ROFL: Tam za kabiną jest jeszcze piękne miejsce na koło zapasowe. :D
Świetnie zgranie kolorystyczne. Piękna miniatura.

Kot Prezesa

Znany użytkownik
Reakcje
2.460 1 0
Taki składak kiedyś się trafił dzięki koledze @Slavi. Podwozie jest z modelu MeMo, kabina z modelu herpowskiego.

Zobacz załącznik 805204 Zobacz załącznik 805205 Zobacz załącznik 805206 Zobacz załącznik 805207

Nie za bardzo mam w tej chwili co mu wrzucić na siodło, to dałem do zdjęć taki duży silos.

Zobacz załącznik 805208 Zobacz załącznik 805209 Zobacz załącznik 805210 Zobacz załącznik 805211

Jak macie jakieś ciekawe pomysły co mu można dać do ciągania, to proszę o pomoc... :)
....myślę o naczepie do dłużycy

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.630 387 20
Dziś już chyba ostatnia prezentacja w tym roku i jednocześnie dość szczególna dla mnie. Właśnie niedawno dotarł do mnie prosto z Kanady model zrobiony przez Adama @adamwyt. To jeden z pierwszych Starów 25, który wyszedł z jego warsztatu. Malowanie fikcyjne, ale jak dla mnie świetne i takie mi się bardzo podobało. Model z ogromną ilością detali, których pozazdrościć może niejeden model w skali 1:43. Zresztą oceńcie sami na tych kilku zdjęciach, które udało mi się dziś zrobić.
Star 25 w zabudowie Renifer

Star 25 Renifer-Lody 001.jpeg
Star 25 Renifer-Lody 002.jpeg
Star 25 Renifer-Lody 003.jpeg
Star 25 Renifer-Lody 004.jpeg
Star 25 Renifer-Lody 005.jpeg
Star 25 Renifer-Lody 006.jpeg
Star 25 Renifer-Lody 007.jpeg
Star 25 Renifer-Lody 008.jpeg
Star 25 Renifer-Lody 009.jpeg
Star 25 Renifer-Lody 010.jpeg

Resztę szczegółów pozostawiam ocenie kolegom, którzy nabędą ten model.

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.771 4 0
Proszę Pana - to jest mistrzostwo galaktyki! :D Napisać, że poprzeczka modelarska została zawieszona wysoko, to jak nic nie napisać. :D
Jak zobaczyłem te modele pierwszy raz, to nie wierzyłem , że jest to H0... :eek: Maciek - piękny model sobie sprawiłeś... :)