• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

Magic

Znany użytkownik
Reakcje
5.945 37 4
@Mafo , Na portalu aukcyjnym zza oceanu jest dokładnie ten sam model w secie z niską naczepą do gabarytów i spychaczem. Kosztuje 35$ i wygląda bardzo ciekawie. Choć sam model budowlany na tych zdjęciach na aukcji nie wygląda imponująco.
Z pozdrowieniami.
Maciek "Magic"

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.795 4 0
"Amerykańce" to nie mój typ ciężarówek ale jako modele robią bardzo dobre wrażenie na zdjęciach. Bardzo fajny akcent, to podstawka prezentacyjna i ja chyba bym zostawił w tej formie...

Reakcje
120 0 0
Dawno nic tu się nie działo i temat zleciał nisko. Co prawda i w modelach niewiele się dzieje u mnie ale...
Dziś zainspirowany pokazami Bartka @Lec Go (Bartek) obfotografowałem swojego Kenwortha zrobionego przez firmę Norscot. Bryła dużo lepsza niż herpowskiego. Niestety, nie ma zrobionego wnętrza.

Zobacz załącznik 776610 Zobacz załącznik 776611 Zobacz załącznik 776612 Zobacz załącznik 776613 Zobacz załącznik 776614 Zobacz załącznik 776615 Zobacz załącznik 776616
Kapitalny model !