• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.722 387 20
Dawno nic tu się nie działo i temat zleciał nisko. Co prawda i w modelach niewiele się dzieje u mnie ale...
Dziś zainspirowany pokazami Bartka @Lec Go (Bartek) obfotografowałem swojego Kenwortha zrobionego przez firmę Norscot. Bryła dużo lepsza niż herpowskiego. Niestety, nie ma zrobionego wnętrza.

Kenworth W900 Norscot 001.jpeg
Kenworth W900 Norscot 002.jpeg
Kenworth W900 Norscot 003.jpeg
Kenworth W900 Norscot 004.jpeg
Kenworth W900 Norscot 005.jpeg
Kenworth W900 Norscot 006.jpeg
Kenworth W900 Norscot 007.jpeg

Biernacki1999

Aktywny użytkownik
Reakcje
749 0 0
Dawno nic tu się nie działo i temat zleciał nisko. Co prawda i w modelach niewiele się dzieje u mnie ale...
Dziś zainspirowany pokazami Bartka @Lec Go (Bartek) obfotografowałem swojego Kenwortha zrobionego przez firmę Norscot. Bryła dużo lepsza niż herpowskiego. Niestety, nie ma zrobionego wnętrza.

Zobacz załącznik 776610 Zobacz załącznik 776611 Zobacz załącznik 776612 Zobacz załącznik 776613 Zobacz załącznik 776614 Zobacz załącznik 776615 Zobacz załącznik 776616
Jak amerykanskie ciężarówki to nie moja bajka to ten na tym tle wygalda jak z Hollywood-skiego filmu o poscigach! Ekstra

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.722 387 20
model jak na metalowy daje radę
Model metalową ma ramę i maskę z błotnikami. Reszta to plastik.
aczkolwiek koła o większej średnicy by go poprawiły.
Tu masz rację. Norscot dał bardzo cienkie opony i wygląda to trochę zabawkowo. :niepewny: Trzeba pokombinować, żeby na te felgi, bo nawiasem mówiąc są świetnie odwzorowane, dobrać jakieś fajne opony.

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.200 69 0
Model metalową ma ramę i maskę z błotnikami. Reszta to plastik.

Tu masz rację. Norscot dał bardzo cienkie opony i wygląda to trochę zabawkowo. :niepewny: Trzeba pokombinować, żeby na te felgi, bo nawiasem mówiąc są świetnie odwzorowane, dobrać jakieś fajne opony.
Oj to nie wiedziałem że to plastik, co do opon, ja zrobiłem takie małe doświadczenie z moim jelczem 043, na brekinowskie trilexy nałożyłem
opony z trilexów VK-modelle, jak dla mnie wygląda to o niebo lepiej
DSC_0166.jpg