• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.235 387 20
Idąc za radą Bartka, dziś tak na szybko, zrobiłem fotki z Kamazem:

Kamaz i wanna kibri 01.jpg
Kamaz i wanna kibri 02.jpg
Kamaz i wanna kibri 03.jpg

Heniek_Star

Znany użytkownik
BGM
Reakcje
1.191 36 0
Transbudowski kamaz to chyba w delegacji w jakichś azjatyckich republikach ZSRR ;)
Skoda bardzo udana. Pewnie konwersja permot? Poczciwy model ma potencjał (y)

OP
OP
mafo

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.235 387 20
Tak, to jest chłodnia Orliczan. Produkcja z ówczesnej Czechosłowacji.

SD

Znany użytkownik
FREMO Polska
KKMK
Reakcje
1.525 2 0
Koledzy, kto i z czego produkuje prawidłowe koła do tych Skód? To co znalazłem u Wikinga też by się nadało, ale te na fotce wyglądają trochę inaczej. Też mam jedną skodę i czeka sobie w pudełku na konwersję.

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.820 40 1
Skoda świetna, ale Kama3a z taką naczepą to sobie nie mogę przypomnieć. No chyba , że to taki zestaw fikcyjny. Jeśli tak to prezentuje się świetnie.

OP
OP
mafo

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.235 387 20
ale Kama3a z taką naczepą to sobie nie mogę przypomnieć. No chyba , że to taki zestaw fikcyjny. Jeśli tak to prezentuje się świetnie.
Fikcja Heniu, pełna fikcja. Szukam jakiegoś "konia" do tej naczepy i tak próbuję zasięgając Waszych opinii.

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.871 5 0
Ja tu więcej nie będę wchodził :ROFL:!!! Kolejny piękny PKS i kolejny model, który chcę mieć... Sprzedaż??? :D Manufaktura SAW, zrobi Ci nowy i wszyscy będą zadowoleni... ;)