• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.240 387 20
No i niech jeszcze ktoś powie , że on tego robić nie musi bo nie ma ludzi ne zastąpionych. To mi ich pokażcie.
Dzięki Ci Heniu za docenienie, ale zastępowalny to ja jestem. A co do zdjęć, to masz rację. Muszę takie robić, żeby pokazać wszystkim, że smartfonem można zrobić naprawdę dobre fotki. Co więcej..., można je wykadrować i obrobić w dołączonym do smartfona programie. :X3::podstepny::D

OK, wiem że nie myślałeś o mnie. :D:D:D

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.820 40 1
Dzięki Ci Heniu za docenienie, ale zastępowalny to ja jestem. A co do zdjęć, to masz rację. Muszę takie robić, żeby pokazać wszystkim, że smartfonem można zrobić naprawdę dobre fotki. Co więcej..., można je wykadrować i obrobić w dołączonym do smartfona programie. :X3::podstepny::D
Model, prezentacja na dioramie z super dobranym tłem oraz fotki na najwyższym poziomie(y)

OK, wiem że nie myślałeś o mnie. :D:D:D
Bo już ta gadka mnie czasem tak wk.......a, że nie wytrzymuję;)

lokfan

Znany użytkownik
Reakcje
1.411 9 0
Cuda, Panie cuda się tu dzieją! Śliczny zestaw, ja sobie zażyczyłem PKS z bordową "budą" ale jeszcze do mnie jedzie, z Sewerynem osobiście za kierownicą :) Widząc twojego, już się doczeka nie mogę :) Tylko z prezentacja będzie gorzej , Żeby "przebiś" Twoją muszęnakręcić filmek pokazujący np włączone i grające w kabinie "safari 5 "inaczej znowu komuś podpadnę ... :D ;D

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.872 5 0
Jelcz z przedostatniej prezentacji jest MEGA kozacki... Jeszcze do niedawna chętnie bym sobie takiego zamówił, teraz poczekam, aż znudzi się jakiemuś zbieraczowi/kolekcjonerowi... Na wielkie uznanie zasługuje również klimatyczne miejsce (na moje oko - dolny śląsk ), gdzie prezentujesz swoje skarby (y).