• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.235 387 20
Maćku a kiedy zaprezentujesz bramowca?
Bramowiec leży w pudle i czeka w częściach, niestety, bo teraz akurat od miesiąca walczę z zalanymi fundamentami domu, w którym mieszkam i z wodą pod podłogą w piwnicy. :mad::devil: Masakra jakaś. Jak osuszę fundamenty i podłogę, skończę remont, to dopiero będę miał możliwość dobrania się do modeli i do kończenia bramowca. Teraz w moim pokoju, gdzie mogę coś podłubać leżą sterty pudeł... :mad::devil::mad::devil:

adamwyt

Znany użytkownik
Reakcje
3.736 15 0
Piękna kolekcja.(y)
Co do zalanej piwnicy, to w pełni Cię rozumiem Maćku. Pół roku temu w piękną zimową niedzielę miałem drobny wyciek z rurki w piwnicy. Wezwałem fachowca który pogrzebał przy nim i zrobił nam piękną metrową fontannę. Później oznajmił, że główny zawór jest zepsuty i żeby zamknąć wodę w kompleksie musi mieć pozwolenie z miasta, więc wróci w poniedziałek. :mad::mad::mad: Dzięki temu panu mogę się pochwalić, że kiedyś to nawet miałem basen w piwnicy:)
I pomyśleć że miałem pomysł żeby przechowywać tam modele.