• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Lubie hakowce i podoba mi się już na tym etapie. Ja bym ten zderzak zrobił też na jakiś inny kolor, umęczył ten kontener i mamy typowe auto z lokalnego złomowiska.

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.077 387 20
Będą jeszcze jakieś podobne zdjęcia ?
Popróbuję Bartku coś obfocić, ale nie obiecuję i nie wiem kiedy mi się uda zrobić jakieś tzw. misz-masz z modelami PRL-owskimi. :)
Za to dziś taka miniaturka Freightlinera. Model sklejony z oryginalnych athearnowych części. Ostatnie trzy fotki z dopiętą oryginalną naczepą z Athearna.

IMG_1869.jpg
IMG_1870.jpg
IMG_1871.jpg
IMG_1866.jpg
IMG_1867.jpg
IMG_1868.jpg

Reakcje
0 0 0
Mafo, Jelcz z płytami pierwsza klasa!! Ale, z tego co pamiętam, to Transbud miał specjalne naczepy do transportu takich płyt, to były niskopodłogówki, jednosiowe. Popracuj nad taką, to będzie dopiero mistrzostwo

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.077 387 20
Mafo, Jelcz z płytami pierwsza klasa!! Ale, z tego co pamiętam, to Transbud miał specjalne naczepy do transportu takich płyt, to były niskopodłogówki, jednosiowe. Popracuj nad taką, to będzie dopiero mistrzostwo
Może masz jakieś fotki takich naczep, to poproszę na PW. :)