• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
U mnie w miejscowości jeszcze taki sprzęt jeździ na usługach tylko że niebieska kabina i szara beczka. Model super wygląda.
Ja właśnie miałem pisać, że w moim rejonie takie klasyki zostały już całkowicie wyparte przez pojazdy nowszej generacji takie jak Many F90 czy Scanie trójki. :(
Kabina już doskonale znana, ale zabudowa wygląda rewelacyjnie. Duża ilość detali robi swoje. (y)

Ciemny

Aktywny użytkownik
Reakcje
857 6 1
Ten model przypomniał mi czasy młodzieńcze, wówczas podczas częstych wyjazdów na działkę do dziadków zza okien ikarusa wypatrywałem podobnych srajpet :D model pierwsza klasa

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.077 387 20
Taki składaczek. Muszę jeszcze pomyśleć nad kolorem zderzaka i kontenera. No i muszę dorobić rolki w kontenerze.

IMG_2080.jpg
IMG_2081.jpg
IMG_2082.jpg
IMG_2083.jpg
IMG_2084.jpg