Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Powiedz, czy w takim razie coś zostanie z tej zabawki? Bo może nie warto inwestować tych kilkudziesięciu złotych w zabawkę, żeby ją przerabiać na model?
Z tego co widzę to wszystko jest złe w tym Jelczu. Zresztą tak myślałem pisząc o tym jakiś czas temu, za co jeden z użytkowników się na mnie praktycznie obraził...
Planowo to zostanie w tym egzemplarzy Przód, tył i dach. Te części też nie są idealne. . Ale jeszcze nie skończyłem projektować nowych więc puki co muszą być te.
Robię to dla zabawy. A koszta nie są aż tak duże. Więc puki co chałturze dalej.
To też dlatego pozostanę przy WNA.
Jutro planuje malować całą serię 10 sztuk. wersja do samodzielnego montażu jest prawie gotowa. Czeka jedynie na pudełeczka oraz kierownice.
Nie zdążyłem na majówkę. Kierownice są już gotowe ale nie zamontowane jeszcze. Jak to uczynię będzie można zamawiać. Z serii 10 sztuk zostało wolnych 8 egzemplarzy.
Tak by o nikim nie zapomnieć Zainteresowanych zapraszam na PW
Każdy model w pudełeczku jak na zdjęciu. Niestety w środku nie ma wypraski . Modele zabezpieczone folią bąbelkową
Gotowe modele po 100zł/sztuka + wysyłka 14zł ( jest tylko 10 sztuk)
Jak widać Picasso to ja nie jestem.
Od przyszłego tygodnia zestawy do montażu ( też będzie tylko 10 sztuk) w cenie 75zł/sztuka + 14zł wysyłka.
WNA w skali 0. Tak jak pisałem malarzem jestem kiepskim.
Wersja w skali 0 posiada fototrawioną blachę ryflowaną na pace, wycieraczkę pod nogami kierowcy i pasażera oraz kierownicę. Reszta to dokładnie jak w wersji H0 wydruk. Poprawiona zostanie guma gdyż tak jak widać na zdjęciach jest odrobinę za krótka.
Natomiast H0 do montażu dostępne już w przyszłym tygodniu