Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Chwila dobrej passy. Wyfrezowałem szyby do WA-2001 z pleksi 0,8mm Szyby pozostaną na pleksie do wyłuskania. Warstwa łączeniowa 0,05mm Sprawia że wyłuskanie to czysta przyjemność a nadmiarowy materiał odpada w rękach.
Chyba pora najwyższa zacząć składać. Co prawda między innymi brakuje jeszcze kabiny ale na dniach ją wydrukuję.
A potem chyba Autosana bo też trochę mi ciąży.
No tak. Jak go nie było to go nie było, a teraz wysyp do wyboru do koloru. Nie kumam tego i pewnie nie zrozumiem dlaczego producenci decydują się na dublowanie modeli skoro tyle jeszcze nie zostało ruszonych. Same Sany to kilka modeli nie mówiąc już o Sanosie.
Spotkałem takie cudo ostatnio na festynie w Krakowoe. Całość po naprawie i na chodzie. Wrzucam jako ciekawostkę. Jak zobaczyłem ten sprzęt to pomyślałem o tobie
Brawo za Autosana czy to nie wspólny projekt z Taurusem ? Podpytuję bo ma takiego w ofercie, i skoro ty "maczałeś" przy nim palce to wiem że warto zakupić .
Brawo za Autosana czy to nie wspólny projekt z Taurusem ? Podpytuję bo ma takiego w ofercie, i skoro ty "maczałeś" przy nim palce to wiem że warto zakupić .
A no widzisz, dobrze wiedzieć . Ten od Taurusa wygląda mi na trochę jak by proporcji nie trzymał względem okien itp. ale to może tylko złudzenie na zdjęciach .