Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Aż tak dokładnie to nie pamiętam bo w tamtych czasach to pod stołem na baczność się mieściłem . Bardziej się zasugerowałem tym że teraz jeszcze można dostać czerwoną i pomarańczową oranżadę i Krystynkę w butelkach 0,33l
Jeszcze do kompletu powinna być pomarańczowa . Jak zaczniesz masową produkcję to sam chętnie kilka skrzynek przygarnę ale nie licz na butelki na wymianę
Tak to jest w 1:43. Bojler to dobry pomysł. Myślałem o kibelku bo wanna już jest. Po głowie chodził mi też piec kaflowy ale chyba zrezygnuję gdyż tego nie da się zrobić jako ładunek. Chyba , że w zestawie do montażu :-D. Zechcę zrobić wagę sklepową. No i oczywiście meblościanka.
Pomijając kolor mały Fiacik w H0 wyszedł zadowalająco. Natomiast z przyczyn ekonomicznych projekt trafia na haczyk. Na drugim zdjęciu porównanie z Brekiną.
Wojtku. Zwyczajnie nie mam siły przebicia. Moje modele są droższe od konkurencji. Nie przeskoczę tego, że ludzie wybierają tańsze modele. Czasy są jakie są.
I nie można zapomnieć o równie pysznej Kaskadzie - dla tych co nie wiedzą, to była rodzima Coca Cola/Pepsi, tak samo jak Ptyś, butelkowana w litrowych butelkach ... smak młodych lat
Człowiek to jednak gapa jest. Siadłem do próbnego montażu Mamucika a tu się okazało, że felg nie mam. Mało tego nawet nie zaprojektowałem. Ale w niedzielne popołudnie nadrobiłem zaległość. Z lewej tył, a z prawej przód