Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Dzięki za miłe słowa, cieszę się, że się Wam podoba. Co do gustu, to czy ja wiem? Po prostu zbieram co ciekawsze modele z lat 60. i 70. Jutro lub pojutrze druga część, jak zrobię fotki.
No to kolejne dwa autka: DKW Junior de luxe i BMW 2001ti (albo 1600, jeżeli nie patrzeć na napis) - 0ba Brekiny. Sam się zastanawiam, dlaczego beemka ma pomarańczowe światła...
Jestem ciekaw, czy doczekam aż jakaś firma wypuści ładnego Taunusa MK III...
Patrząc na modele mam wrażenie, że 17M P3 ma dużo lepsze proporcje nadwozia....
Dziś kolejne dwa Taunusy (chociaż nie jestem pewien, czy ten nowszy 26M to jeszcze się tak nazywał). Starszy to Herpa, ten nowszy - Brekina. Herpa byłaby lepsza, gdyby miała reflektory z przezroczystego tworzywa, a nie zamalowane na srebrno.
Fakt, że model ekonomiczny, cena poniżej 4 euro. A teraz coś z wyższej półki (choć nie wszystko). Mercedes to nie jest moja ulubiona marka, ale to w końcu klasyka: MB 190 i MB 280 SE - oba Brekina Starmada. I uboższy krewny: MB 220 Busch - model w naturze wygląda trochę lepiej, zdjęcia mi nie wychodzą za dobrze. Przy okazji prośba do kolegów, pokazujących tu na forum wspaniałe fotografie modeli, o poradę, jak to robią (może na PW?). Z góry dziękuję.