Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Genialny. Warto dodać, że R129 500 SL został zaprezentowany na targach motoryzacyjnych Geneva Motor Show w Marcu 1989 w dokładnie takiej samej kolorystyce, w której przedstawia go Norev w tej limitowanej edycji.
Dawno mnie tu nie było.... Dość długo zastanawiałem się nad zakupem W140 Norev Kiedy w końcu się zdecydowałem okazało się, że model jest już niedostępny, ceny modeli z "drugiej ręki'' stały się dość wysokie więc już sobie darowałem... aż w końcu pokazał się ten... cena dość atrakcyjna a zresztą transakcja wiązana. Żałuje, że dopiero teraz kupiłem i trochę szkoda, że to odmiana 'poliftowa' ale model cieszy oko na półce z S klasą
Też się nad tym modelem zastanawiam od bardzo długiego czasu i w końcu jak nie będzie innych modelarskich wydatków zagości i u mnie. Model oczywiście jak to u Noreva bardzo ładny i wart zakupu.
Ładny! Można byłoby się jedynie przyczepić do koloru przednich kierunkowskazów. W wersji "poliftowej" występowały w kolorze "białym". Pomarańczowe były seryjne przed liftingiem.
Dziś nie Mercedes... Skromny i niedrogi model z Solido.Ciekawa alternatywa dla modelu w skali 1:24 z Hachette i (moim zdaniem) lepsza od droższych modeli z MCG.
Tak wiem Łada... ale ja dzięki takiej właśnie białej Nivie poznałem Grecję niekoniecznie od strony kurortów. Połowa rzeczy w nie nie działała ale dzielnie jechała po kamienistych bezdrożach
Bardzo ciekawy model. Fajnie, że w tej dużej skali wydali Nivę. Ja cały czas mam nadzieję, że wydadzą choć kilka naszych pojazdów w tej skali, jak Fiat 125P, Polonez, Fiat 126p (tak wiem, że był, ale cena była zaporowa).
Solido poszło z jakością bardzo do przodu w ostatnim czasie. Zewnątrz te modele wyglądają bardzo fajnie, zazwyczaj nieco gorzej z wnętrzem. Tutaj akurat tragedii nie ma. Ogólnie podoba mi się bardzo ta Niva i ja czekam na inny kolor. Zielona albo błękitna będzie dla mnie idealna.
Bardzo ciekawy model. Fajnie, że w tej dużej skali wydali Nivę. Ja cały czas mam nadzieję, że wydadzą choć kilka naszych pojazdów w tej skali, jak Fiat 125P, Polonez, Fiat 126p (tak wiem, że był, ale cena była zaporowa).
Kolejny 126 w 1/18 jest w przygotowaniu (odmiana Personal4) ale raczej tani nie będzie. Ostatnio jest buum na modele aut ze wschodu. Firma Triple9 wypuściła już kilka modeli Łady, Skody, Tatry więc może w końcu i coś z Polski zrobią
Tak dla odświeżenia tematu. Mercedes 123 280CE od Norev. Model bez elementów otwieranych. Miałem podobny od OTTO ale jakoś nigdy fanem żywicy nie byłem