Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Witam serdecznie ! Super kolekcja, moja składa się póki co tylko z dwóch egzemplarzy, z czego niestety jeden w123 240d revell ma urwaną gwiazdę przez jakiegoś nikczemnika czy pozostaję mi jedynie kupno nowego czy można gdzieś taką gwiazdkę otrzymać ? miałem kiedyś identyczną beczułkę w 1:1, więc muszę przyznać, że ważne jest dla mnie aby była kompletna Pozdrawiam
W W116 Revell dodawał zapasową gwiazdę (niestety ja gdzieś ją zagubiłem) czasem na Allegro pojawiają się fototrawione gwiazdy do mercedesów w różnych skalach trzeba poszukać
To chyba jest jeszcze 114tka bo ma "trójkątne lufciki" w przednich drzwiach i tylne lampy bez charakterystycznych "żeberek".
A tak w ogóle to oba modele cudne.