• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Modele FH-12

OP
OP
FH-12

FH-12

Znany użytkownik
Reakcje
2.256 5 1
Dziękuje wszystkim za komentarze. Dziś model zakupiony u kolegi Kacpra.

41. Volvo FH2 Globetrotter XL "Vendel" (D) Herpa

1.jpg

2.jpg

Pozdrawiam.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Ciekawa belka, nie widziałem jeszcze takiej u Herpy. Z jeden strony typowa flotówka, ale całkiem przyjemny za sprawą przykuwającego wzrok koloru. Na Vendla miałem kiedyś ochotę, prosty, ale kozacki.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.172 387 20
Ciekawie wygląda w tym zielonym malowaniu. A i tylne światła dodają uroku tej naczepie.

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
Następne świetne Volvo.Poprzednie mocno pomarańczowe a to mocno zielone,dzięki czemu na pewno rzuca się w oczy na drodze :) Gratuluję pięknego modelu.

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
O tej formie belki u Herpy słyszałem kilka legend ale nigdy żadnej nie widziałem. Szkoda, że podobnie jak w przypadku ciągników Renault i Iveco Herpa nie wypuściła więcej modeli. Sam byłbym chętny na takiego Fruehauf'a.