• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Modele FH-12

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Przyznam że pierwszy raz widzę ten model. Torpeda jaka by nie była zawsze przyciąga wzrok, tak jest i tym razem. Szczególnie podoba mi się proste malowanie kabiny. :)

trucker

Znany użytkownik
Reakcje
181 0 0
Scania fajna i również pierwszy raz ją widzę. Masz chyba jeszcze smita z czeskich modeli jak się nie mylę.
Swoją drogą ciekawe ile jest czeskich modeli wydanych przez herpe. Volvo jakoś mi się nie podoba w tym malowaniu.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.214 387 20
Noskowa Scania bardzo ciekawa. Dobrze, że Herpa dostrzega także inne firmy niż niemieckie, austriackie czy szwajcarskie.

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
W Twoim temacie to można ciekawostek pooglądać.Rewelacyjny Mercedes gabarytowy w fajnym malowaniu.Podobają mi się te pasy żółto czarne z przodu i z tyłu :)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.638 67 1
Chwilę mnie nie było , a tu tyle się dzieje :D
Scania z Czech jak dla mnie ma kapitalną konfigurację . Torpeda bez spojlerów zakabinowych idealnie się zgrywa z tą beczką . Dodatkowo jeszcze przyjemne dla oka malowanie ma ten model .
Jeśli chodzi o mana z puchą to fajnie się prezentuje , jednak pośród tych 3 ostatnio pokazanych słabo wypada .
Natomiast mercedes z tą stonoga jest fenomenalny . Nie dość że SK to jeden z moich ulubionych modeli z gwiazda na masce to dodatkowo kapitalna konfiguracja i malowanie znane z naszych dróg .