• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Modele FH-12

kacper1224

Aktywny użytkownik
Reakcje
3 0 0
Co prawda większość już widziałem gdzie indziej :)E), ale muszę przyznać, że najbardziej zazdroszczę ci Sostmeiera. Chociaż wszystkie modele fajne i ciekawe. Muszę w końcu ci dostarczyć te dwa ode mnie. :E

Ogur

Aktywny użytkownik
Reakcje
31 2 0
PRZEcudowny model:eek: kolorystyka, malowanie, komfiguracja, chromowane felgi, nawet brak loga na masce mi tu nie przeszkadza:rolleyes: naprawdę model wyśmienicie wykonany i tylko pozazdrościć jego posiadania (y)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Fajna kolorystyka, tutaj moja uwaga skupia się szczególnie na ciągniku. Rzadko spotykany detal w postaci loga firmy zamiast napisu Scania na atrapie.

Ogur

Aktywny użytkownik
Reakcje
31 2 0
Po AE mój ulubiony model Magnumki, świetnie się komponuje w tandemie i barwach Willy Betz, brakuje jedynie rejestracji na ciągniku i przyczepie oraz pomalowanych świateł, ale wiadomo, herpa to herpa.. Nie da się wszystkiego na raz :confused: