• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Modele FH-12

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Bardzo mi się podobają zestawy w malowaniu Friderici. Niestety te modele są już dosyć trudne do zdobycia. Przy odrobinie szczęścia ich pojazdy można spotkać również w Polsce. Zaskoczyłeś mnie Hodlmayrami, nie wiedziałem, że jest ich tyle. MPI prezentuje się zdecydowanie najładniej dzięki tej soczystej zieleni.

dziarka

Aktywny użytkownik
Reakcje
238 2 0
Potwierdzę dziś tylko mój powyższy wcześniejszy komentarz:) Pokazywane przez Ciebie modele inspirują mnie i zachęcają do kolejnych zakupów oraz wzbogacania mej kolekcji.
Dafiki w malowaniu Intry prezentują się zacnie(y)

mixery

Nowy użytkownik
Reakcje
1 0 0
Intry w koncu dotarly :) . Swietnie sie prezentuja, mimo jakichs brakow to jedne z ladniejszych polonikow jakie zostaly wydane. Ten lakier robi robote.
No i ogromny szacunek za wczesniej prezentowanego Walczaka, pieknie wykonany model, no i sentymentalny.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Chyba jedno z najbardziej rozpoznawalnych polskich malowań. Tego koloru nie da się pomylić z żadnym innym. Chociaż mają pewne niedociągnięcia, to i tak są warte posiadania.

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
Friderici to tak jak napisał Bartek jedno z piękniejszych malowań wśród gabarytów ;) Dwa ostatnie poloniki poprostu piękne.Zresztą zawsze jestem zachwycony każdym Twoim modelem.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.149 387 20
Nie tylko kolory są atutem tego modelu ale i Daf CF. Ten ciągnik rzadko jest odwzorowywany w naszej skali. Podoba mi się ten zestaw. Nawet z brakiem pomalowania niektórych elementów.