• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Modele FH-12

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Jeden z ciekawszych CFów jakie się ukazały. Rzadka konfiguracja tego modelu na małych kołach i holenderskie malowanie czynią go wyjątkowo unikatowym.

Reakcje
11.610 67 1
Sam na niego parę razu polowałem i do tej pory nie udało mi się go nabyć . Konfiguracja jego to prawdziwy biały kruk w modelarstwie . Drugiego CF w takiej konfiguracji w skali chyba nie ma .

OP
OP
FH-12

FH-12

Znany użytkownik
Reakcje
2.256 5 1
Dziękuję za komentarze. Ostatnio czas nie pozwala na uczestniczenie w życiu forum ale myślę, że niedługo nadrobię zaległości.

69. Scania 124L 400 Topline "Rico" (D) Herpa

1.jpg

37529109606_729bfa434a_c.jpg

Pozdrawiam.

OP
OP
FH-12

FH-12

Znany użytkownik
Reakcje
2.256 5 1
Dziękuję za komentarze. Dziś waga lekka, nie będę zakładał nowego tematu w dziale specjalistyczne bo chyba nie warto dla jednego modelu.

70. Mercedes-Benz Sprinter BF3 "Felbermayr" (A) Herpa

10.jpg

11.jpg

Pozdrawiam.

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
Świetna miniaturka.Nigdy nie widziałem tego Sprintera :) Wiadomo że to pilot Felba i kolory inne ale nie wyobrażam sobie ciężarówek Felba w pomarańczowo-białym malowaniu :) Gratuluję posiadania takie Mercedesa.