• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Modele FH-12

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.152 387 20
Jan de Rijk takie malowanie właśnie ma i jak dla mnie to wygląda bardzo nietuzinkowo. Podoba mi się.

OP
OP
FH-12

FH-12

Znany użytkownik
Reakcje
2.256 5 1
Dziękuję za komentarze. Trochę modeli czeka na zaprezentowanie, więc dziś następny.

61. Mercedes-Benz Actros MP2 L "Smidbersky" (CZ) Herpa

8.jpg

9.jpg

Pozdrawiam.

dziarka

Aktywny użytkownik
Reakcje
238 2 0
Mercedes w żółto-czarnych barwach czeskiego przewoźnika wygląda bardzo ciekawie. Przyzwyczaiłeś mnie, że u Ciebie zawsze coś innego tzn. niespotykanego :rolleyes:

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Mocno idziesz w Holandię i nie ma co sie dziwić, wszak tam nawet proste malowania potrafią zrobić z zachowaniem odpowiedniego stylu. Doskonałym przykładem jest właśnie ten Daf. Smidberskiego sam posiadam, model warty bliższej uwagi przez swoje pochodzenie. Do dzisiaj jeszcze można spotkać takie zestawy na naszych drogach, jeżdżące u małych przewoźników.

kosmo83

Znany użytkownik
Reakcje
5.468 2 0
Daf wygląda ciekawie ze względu na malowanie i konfigurację(y) a Actros w tandemie i w tym malowaniu(chyba już rzadko spotykanym)to już klasyka:) Gratuluję.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.610 67 1
Pomimo braku detali takich jak światła i rejestracje , wszak nie każdy a do takich rzeczy stworzone dłonie i cierpliwość mi sie ten modeł bardzo podoba . Fajne malowanie rodem z naszych południowych Sąsiadów . Także jestem fanem takiej konfiguracji , czyli tandem i małe koła .

OP
OP
FH-12

FH-12

Znany użytkownik
Reakcje
2.256 5 1
Dziękuję za komentarze. Dziś prezentacja trochę wyjątkowa, gdyż nie będzie to model prosto z pudełka bez podmalowanych świateł i lusterek. Miniaturka zestawu, którym miałem przyjemność jeździć przez parę miesięcy.

62. Volvo FH2 Globetrotter XL "Walczak" (PL) Herpa/MM Models/Igor

3.jpg

1.jpg

2.jpg

Pozdrawiam.