• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Modele FH-12

kosmo83

Znany użytkownik
Reakcje
5.468 2 0
Scania prezentuje się bardzo fajnie w tym malowaniu jak i zabudowie(y)no i chyba to jakiś rarytas wypuszczony przez Herpe bo do tej pory nie widziałem nigdzie tego modelu:)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Zestawy z tej firmy swoim malowaniem zawsze przypominają mi auta od Woźniaka, w sumie działalność podobna. Prosty, flotowy zestaw z całkiem nieźle wykonanym tyłem. :)

dziarka

Aktywny użytkownik
Reakcje
238 2 0
Jeden z moich ulubionych modeli, malowanie dość skromne, lecz w fajnie kontrastujących barwach.
Zawsze brakuje mi w Twoich modelach zamontowanych lusterek, ale ten wybór rozumiem...:)

OP
OP
FH-12

FH-12

Znany użytkownik
Reakcje
2.257 5 1
Dziękuję za opinie. Lusterek nie montuję, ponieważ większość modeli przechowuje w pudełkach i nie przeszkadza mi szczególnie ich brak. :)

60. DAF XF95 Super Space Cab "Jan De Rijk" (NL) Herpa

11.jpg

22.jpg

Pozdrawiam.