• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Modele FH-12

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Ciekawe malowanie znane także z naszych ulic. Podziwiam Twoje prezentacje, mimo że modele głównie w stanie pudełkowym to jednak każdy zakup jest przemyślany i dopasowany do profilu kolekcji, nie taki misz masz jak u niektórych. (y)

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
Chwilkę tu nie zaglądałem.Trost jest genialny w takiej konfiguracji,bardzo podobają mi się czerwone wstawki w atrapie na przodzie.Autotransporter też bardzo ciekawy,szczególnie ten zielony kolor rzuca się w oczy :)

IgorS

Aktywny użytkownik
Reakcje
175 2 0
Świetny model, ilość detali na kabinie i naczepie pokazuje, że jeśli Herpa chce to może zrobić model bez chodzenia na skróty ;-). Super robotę robią koła, dobrze że zrobili białe piasty bo to tylko dopełnia efekt.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.161 387 20
Ciekawy zestaw. Jednak do niego jakoś nie pasują mi chromowane felgi. Jak dla mnie to psują efekt... Poza tym to bardzo fajnie zrobiony model.

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Mi również alusy kompletnie w tym modelu nie leżą, tym bardziej, że oryginał takich nie ma. Malowanie bardzo znane, będące częścią krajobrazu niemieckiej autostrady, dodatkowo chłodnia w low decku to również ciekawy temat. Zazdroszczę. :)

mixery

Nowy użytkownik
Reakcje
1 0 0
Trost, im dluzej na niego patrze tym bardziej uwazam ze to jeden z ladniejszych ostatnio wydanych przez Herpe modeli.
Za to Scania Frank De Ridder to juz klasyk totalny, napatrzec sie na niego nie moge, a te nietypowe halogeny to dopiero zagwostka.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.612 67 1
Chwilę mnie nie było a tu tyle dobrego . Autotransporter bardzo fajny i jak było wcześniej napisane jeden z ciekawszych i znany z naszych ulic . Frank De Ridder natomiast jest świetny . Kapitalnie wygląda . Jeśli chodzi o ostatni model który został pokazany to również mi się podoba . Konfiguracja jest piękna .