• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Modele FH-12

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
To jest model którego zdecydowanie Ci zazdroszczę, właśnie w wersji bez dodatkowego tandemu. Prosty schemat malowania, dodatkowo znanego z naszych dróg to zdecydowany plus tego modelu. Niestety dostępność znikoma i trzeba bardzo na nie polować na eBay. :)

Ostatnio edytowane:
OP
OP
FH-12

FH-12

Znany użytkownik
Reakcje
2.256 5 1
Dziękuję za opinie. Przyczepa od Vosa leży w pudełku i nawet nie myślę jej podpinać.

52. Mercedes-Benz Actros MP4 Stream Space "Trost" (A) Herpa

5.jpg

6.jpg

Pozdrawiam.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.612 67 1
Piękny model . Malowanie tej firmy jest kapitalne i to właśnie dzięki niemu jest to pierwszy model nowego actrosa który mi się spodobał i również go kupiłem .

kosmo83

Znany użytkownik
Reakcje
5.468 2 0
Ten Mercedes ogólnie jest fajny ale w tym malowaniu wygląda rewelacyjnie i jest wart posiadania(y)więc gratuluję świetnego nabytku i sam muszę go zakupić do swojej kolekcji:D

OP
OP
FH-12

FH-12

Znany użytkownik
Reakcje
2.256 5 1
Dziękuje za opinie. Dziś kolejna gwiazda z Austrii.

53. Mercedes-Benz Actros MP3 L "Hodlmayr" (A) Herpa

3.jpg

4.jpg

Pozdrawiam.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Trost jak chyba większość z tej serii cieszy oko dopracowanymi detalami. Na Hodlmayra kiedyś polowałem, firma dosyć często spotykana w naszym kraju. I chyba jeden z ładniejszych autotransporterów, jakie wyszły.

Reakcje
0 0 0
Scania Fischinger prezentuje sie zajefajnie. Kiedys mial Fischinger jeszcze Silosy ( mam nawet chyba jednego ze Scania, dwójka )(y)
[DOUBLEPOST=1501516421][/DOUBLEPOST]Magnumka w Betzu, ladna. Nie wiem dlaczego, moze ktos zwrócil uwage, ale Magnumki wygladaja jakby kabina byla cofnieta do tylu ?