• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Modele ciężarówek kubamich1

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Actrosy z przyczepami genialne w swojej prostocie. Sporo tego typu zestawów widać na naszych drogach. Mi osobiście takie konfiguracje bardziej kojarzą się z Rossmannem, niż z Biedronką.

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Jakby dodać kalki to by wyszedł bardzo ciekawy model, przedstawiający samochód jakiejś firmy która zajmuje się budową dróg, podoba mi się.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.800 387 20
Te roskopowe Saurery są tak brzydkie, że aż ładne. :podstepny: Bardzo fajny zestaw. Spożywcze malowanie naczepy też ciekawe, taka odskocznia od tradycyjnych spedytorów.

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.020 158 2
A ja nic nie napiszę odnośnie modelu jeśli nie dostaniemy lepszej jakości zdjęć. :devil:

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Widzę,że ostatnio Kuba jakoś "lekceważąco" podchodzi do zdjęć:niepewny:,a szkoda bo modele fajne.
Kolejna prezentacja zrobiona na szybko.

OP
OP
kubamich1

kubamich1

Znany użytkownik
Reakcje
5 0 0
Bardzo mi przykro koledzy ale nie będzie w najbliższym czasie lepszych zdjęć bo nie mam aparatu w tej chwili. A pozatym fotka Saurera jak na robioną telefonem to chyba wygląda dobrze.:)