Lechtej-pełen szacun-robi wrażenie.Bardzo mi sie podoba.Widzę,że używasz Geoline-ów. Sceptycznie do nich podchodziłem,ale muszę przyznać,że ładnie je wkomponowałeś w teren.Jak wyrównałeś poziom,bo nie sądzę,żebyś tyle posypki sypał,a miejscami jest coś co wyglada jak jakaś okładzina.Na początku w ogóle się nie połapałem jakie tory-zwłaszcza z daleka.Dopiero odcinki nie dokończone ujawniły prawdę. Tak przy okazji-rozumiem,że zwrotnice masz sterowane cyfrowo z MM-ausa? Widziałem tam zwrotnicę potrójną.Dobre są,jak trzeba trzy tory równoległe poprowadzić przez stację,ale czy montaż sterowania do niego jest ten sam co w zwykłych?? (w sensie dekoder+urządzenie przerzucające zwrotnicę),czy trzeba innego urządzenia do przerzucania zwrotnicy?? Bo dekoder pewnie ten sam.Jak wygląda sterowanie?? Jedzie na przykład skład-ty w MM naciskasz przycisk zwrotnicy,wybierasz jej numer i przerzucasz?? Jak rozumiem do sterowania zwrotnicą z torem Geo potrzebny jest tylko dekoder i napęd? Chyba nie trzeba żadnych dodatkowych modułów.