• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Makieta domowa MAKIETA 185X100

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.

garou

Znany użytkownik
Reakcje
5.032 448 99
Do zobaczenia w styczniu 2026 r.
Miałem już tutaj nie pisać, ale w związku z tym, że atakujący został zablokowany do tego się odniosę....

Po tym co tu się zadziało trudno oczekiwać jaskółki nadziei. Przyjdzie rok 2026. pojawi się 'autor' i znowu się zacznie..../oby nie/.
Ale OK. Rok czasu.... daję 1% szans że coś przemyśli (o ile wcześniej na zaloguje się tu z innego urządzenia jako jakiś inny "Minimus" by siać narcystyczną pożogę).
Nawiasem pisząc dawno nie widziałem, by ktoś tak reagował na konstruktywną krytykę. Na nic nie można było zwrócić uwagi by nie dostać kuksańca, nawet jeśli poziom pracy jest taki sobie. Autor oczekuje chyba tylko ochów, achów i poklasku. Niestety czasy nie sprzyjają by młodzi czuli pokorę, dystans czy chęć nauczenia się czegoś od bardziej doświadczonych kolegów. Piszę "młodzi" gdyż po tym, co tu było nawypisywane przez autora, trudno mieć przeświadczenie, że mieliśmy do czynienia z osobą dorosłą. Od dorosłego oczekiwałbym jednak pisania na poziomie, a nie pisania "Fuck You" do ludzi, którzy weszli tu by pomóc w realizacji projektu podsyłając swoje uwagi i pomysły na poprawienie tego co zobaczyli. Smutne to wszystko.

Ostatnio edytowane:

Arekmiz

Znany użytkownik
Reakcje
1.800 175 0
Dziwię się, że pozwoliliście mu aż tak długo pisać. Moim zdaniem już po wątku w dziale "Planuję" powinien wylecieć na zbity pysk - znaczy otrzymać permanentnego bana. :)

Krocik TV

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
934 8 0
Patrząc na poziom hejtu oraz dyskusje tutaj pojawiające się uważam że na swoim wątku o planowaniu w porównaniu do tego co tu się dzieje, zostałem potraktowany z sympatią xD
Jeśli konstruktywną, rzetelną krytykę uznajesz za tzw "hejt" (radziłbym zapoznać się z definicją tego słowa) to szkoda się odzywać i tracić czas na jakąkolwiek pomoc.
Pozdrawiam

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.