• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Mój tabor

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.

CoCu

Znany użytkownik
Reakcje
1.949 121 22
Ciekawe jest to pudełko tego pseudo Husarza, gdyż mam ten model, został zakupiony jako nowy w sklepie i ma pudełko w takich barwach jak model Lotos. A te Twoje jest jakieś kolorowe.

slavko1111

Aktywny użytkownik
Reakcje
59 1 0
To nie tajemnica oba po 299zł/szt. Zważywszy że pseudo Husarz z zestawu chodzi po 300zł , to wraz z oryginalnym opakowaniem myślę że cena zacna.Co do lotosu to ostatnio na allegro używka poszła za 710zł.

dariuszz94

Znany użytkownik
Reakcje
113 4 0
Zważywszy że pseudo Husarz z zestawu chodzi po 300zł
Swego czasu takiego kupiłem.

Szybko się go pozbyłem jak się okazało, że się nie mieści na łukach mojego "tortu" (na najmniejszych promieniach zwalniał podczas jazdy).
Po czasie jakoś nie żałuję. Wszakże ten model nie ma nic wspólnego z Husarzami, które jeżdżą w IC.
[DOUBLEPOST=1471723253,1471722582][/DOUBLEPOST]A teraz nowość w moim Zakładzie Taboru ;) Czyli 23K od Fleischmanna. Wagon całkiem przyzwoity, jedyne zastrzeżenie mam do imitacji ładunku, która wygląda jakby jedna ze skrzyń wchodziła w drugą. Poza tym model bardzo fajny, no i pasuje do poprzedniego krytego z tej samej firmy i także z przesuwanymi drzwiami :)
Kilka fotek:
23K_1.JPG 23K_2.JPG 23K_3.JPG 23K_4.JPG 23K_5.JPG
Do tego z "bratem" z tej samej firmy ;)
23K_6.JPG

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.186 387 20
A u mnie pojawił się taki skład na bazie wagonów Herisa, już tych z nowego wypustu. Ostatni to wagon zrobiony dla sklepu Michas-Bahnhof, jeszcze z łatą. :)

IMG_2606.jpg

IMG_2612.jpg

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.
Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Kolekcje 16
Kolekcje 29
Kolekcje 0
Kolekcje 13
Kolekcje 296