• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Mój PRL -lokfan

OP
OP
lokfan

lokfan

Znany użytkownik
Reakcje
1.310 9 0
No a polewaczka? Musi być polewaczka! Brakuje jeszcze Bohdana Łazuki, torów tramwajowych i korby do odpalenia czerwonego Triumpha ;)
IMG_4223.JPG
IMG_4225.JPG
IMG_4228.JPG

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.820 40 1
Żuczki faktycznie śliczne to trzeba przyznać. Natomiast przedstawiciel klasy pszenno-buraczanej jest fantastyczny w tym kolorku(y) No i Jelonek, a dla mnie one wszystkie są piękne:)
Skody zrobione na najwyższym poziomie i wszystkie kapitalne.
Wysyp nowych prac Seweryna u Ciebie napawa optymizmem, że i do nas jego prace wkrótce dotrą;)

OP
OP
lokfan

lokfan

Znany użytkownik
Reakcje
1.310 9 0
Dzisiaj pojazd z innej niż Sewerynowa stajni i z ciut innej epoki która mnie interesuje :) Jelcz 422 od kolegi Piotra66. Tez piękny. Zaś naczepa to taka moja "licencja poetica" Kaprys bo mimo ze takiego realnego zestawu kolorystycznego i jakościowego nie widziałem, mi się taki właśnie podobało ! :)

IMG_4209.JPG
IMG_4211.JPG
IMG_4212.JPG
IMG_4215.JPG

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.432 67 1
Skoda kapitalnie się prezentuje . Ma tę moc . Jelcz również fantastyczny , udał się on Chłopakom . W takiej konfiguracji kolorystycznej obecnie kilka Polskich firm podbija zachodnie szlaki .