B
Dziekuje za info i w takim razie bede szukal plozy Brawy 
Czyli rozumiem, ze nie dorabiac toru DC tylko przerobic loko na Maerklina? Sterujesz przez mobile czy central station?
Czy mozesz mi zdradzic gdzie jest taki wspomniany przez Ciebie serwis? Miewam czasami jakies drobne problemy techniczne i nie mam nikogo, kto moglby pomóc lub doradzic.
Takze pozdrawiam Maerkliniste i cieszę się, że jest nas więcej.
Czyli rozumiem, ze nie dorabiac toru DC tylko przerobic loko na Maerklina? Sterujesz przez mobile czy central station?
Czy mozesz mi zdradzic gdzie jest taki wspomniany przez Ciebie serwis? Miewam czasami jakies drobne problemy techniczne i nie mam nikogo, kto moglby pomóc lub doradzic.
Takze pozdrawiam Maerkliniste i cieszę się, że jest nas więcej.
Doswiadzenia serwisu pochodza z Niemiec, ale w Polsce przerabialem ostatnio EP08 i SM42 od PIKO w takim jednym sklepie internetowym, ktory ma dcc24 w nazwie
W dcc24 nie beda mieli dekodera z pasujacym projektem - taki dostaniesz na Modelcenter.pl lub sam kup dowolny ESU LokSound z M4, projekt sciagnij z sminfo.vxp.pl, wgraj i czesc! Oczywiscie potrzeba do tegoLokProgramera od ESU, wiec lepiej kupic gotowy dekoder. Tylko wciskasz w zlacze i nic wiecej nie trzeba wokol dekodera dzialac.