Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
No nie wiem... Dla mnie te zdjęcia są zepsute zbyt mocnym "photoshopem". Szczególnie, jeśli wcześniej widziało się wersje oryginalne niektórych z nich.
Dziś dostałem, dziękuję Marku, jestem pełen podziwu dla Ciebie i Twojej akcji, Panowie nie czekajcie, naprawdę warto.
I dedykacja na pierwszej stronie, bezcenna.
Kalendarz od Marka odebrałem, jest świetny. Cieszę się, że mogłem pomóc Franiowi i Martusi i życzę im dużo sił w walce z chorobami. Oby spotkali na swojej drodze jak najwięcej takich ludzi dobrej woli, jak Marek. A wszystkim w tym miejscu pragnę życzyć wesołych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku.
Jak patrzę na te piękne zdjęcia zadbanej gdyńskiej lokomotywowni, to się zastanawiam, dla czego w Katowicach te wachlarze nie mogą tak samo wyglądać? Przecież tam też są lokomotywy z katowickim przydziałem.