• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Fotografie Lokomotywy dwuczłonowe na polskich torach

seb80

Nowy użytkownik
Reakcje
1 0 1
Witajcie :)Mam ogromną prośbę, nie chcę zakładać nowego tematu, skoro tutaj jest on związany z ET41 :p
Poszukuję planów, rysunków technicznych, dokładnych zdjęć przedziałów maszynowych obu członów A i B ,
przeszukałem juz cały internet wzdłuż i w szeż i chyba trafiłem na jego koniec bo nic nie znalazłem :(
Choć z tej strony chciałem podziękować autorowi strony " https://www.transportszynowy.pl/ " za namiastkę zdjęć i opis maszynowni ET41 ,lecz potrzeba wiecej;)Będe wdzięczny za pomoc ;)Dzieki i pozdrawiam wszystkich zafascynowanych ET41 :)

Ostatnio edytowane:
Reakcje
167 15 1
@seb80 - pozwolę sobie na złośliwość: Skoro udało się przebiec cały internet, to polecam jednak zacząć korzystać z wyszukiwarek. Bo jednak ta lokomotywa jest na tyle popularna, że jest dość często filmowana/fotografowana. Kilka pierwszych wyników na youtube, po wpisaniu "et41 cabview" lub "et41 kabina":
-
(zwłaszcza od 16:20)
-
-

seb80

Nowy użytkownik
Reakcje
1 0 1
@seb80 - pozwolę sobie na złośliwość: Skoro udało się przebiec cały internet, to polecam jednak zacząć korzystać z wyszukiwarek. Bo jednak ta lokomotywa jest na tyle popularna, że jest dość często filmowana/fotografowana. Kilka pierwszych wyników na youtube, po wpisaniu "et41 cabview" lub "et41 kabina":
-
(zwłaszcza od 16:20)
-
-
Witaj te filmy już zostały prze zemnie obejrzane dość dawno :) dzięki za przypomnienie.

Ostatnio modyfikowane przez moderatora:

Rozjazd

Znany użytkownik
Reakcje
2.214 156 7
Nie chcę zaśmiecać głównego wątku ;) (zresztą trzy ostatnie posty plus ten powinno się docelowo usunąć).
Popracuję nad jakością filmowania pociągów, zaczynam z tym biznesem dopiero ;). Problem w tym, że w aparacie z jakiego korzystam, nie umiem (albo nie można, co byłoby gorsze) zrobić zdjęcia podczas filmowania. Muszę prześledzić instrukcję.
A co do Czapajewa. Otóż faktycznie, zbliżał się w stronę obiektywu, postanowiłem więc najpierw zrobić zdjęcie i następnie nagrać film. Dodatkowo rezultat jest jaki jest, bo spóźniłem się na peron i nie udało mi się wykonać poprawnego zdjęcia. Zapraszam na PW w razie dalszej dyskusji :).