• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Fotografie Lokomotywa z platformy Gama (Pesa)

Magic

Znany użytkownik
Reakcje
5.734 37 4
No właśnie. Wie ktoś może w czyjej flocie (malowanie) są numery 097/098 i 099? Też mi się trafiło to foto najwyższych numerów, a że w chwili obecnej jedzie do mojej lokalizacji 111Ed-096 i ma naklejkę Lotos/Grupa Orlen, i myślałem, że to najwyższy numer, to zaciekawiło mnie kto wziął te, o które pytam.

Reakcje
3.619 30 0
No właśnie. Wie ktoś może w czyjej flocie (malowanie) są numery 097/098 i 099? Też mi się trafiło to foto najwyższych numerów, a że w chwili obecnej jedzie do mojej lokalizacji 111Ed-096 i ma naklejkę Lotos/Grupa Orlen, i myślałem, że to najwyższy numer, to zaciekawiło mnie kto wziął te, o które pytam.
Na Skyscrapercity - źródle m.in. zdjęcia które zamieścił escobar - jeden z użytkowników Konrad P, we wpisie z 2.10.2024 podaje, że 097 i 098 noszą barwy Cargounit, a 099 Lotosu, jednocześnie ten sam użytkownik, we wpisie dzisiejszym (13.10.2024) podaje, cytuję "Gama 111Ed-098 z imieniem "Pati" już śmiga. Pracuje dla Lotosu Kolej". Tak więc jakieś nieścisłości się wkradły w wypowiedziach, chyba że 098 w barwach Cargounit pracuje dla Lotosu (?).

Na marginesie, zdjęcie jakie zamieścił escobar można obejrzeć w lepszej jakości, bezpośrednio na stronie gdzie zostało zamieszczone (na którą można wejść poprzez Skyscrapercity). Link poniżej:

OP
OP
E

escobar

Znany użytkownik
Reakcje
197 7 0
Najwyższy numer Lotos 107 te Gamy chyba się mnożą przez pączkowanie :p 105, 106 należą do Cargounit, a podobno już buduje się Gama 2.0
IMG_20241127_163251.jpg
zdjęcie z SSC