• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny L45H Bemo (informacja z AMC Wrocław)

mikel

Aktywny użytkownik
Reakcje
87 1 0
Szkoda, że malowanie takie jak poprzedniej, a niejakieś bardziej odmienne kolorystycznie.
Właśnie zamówiłem swój egzemplarz i zapytałem Pana Franka czy planują jakieś inne malowania w przyszłości. Stwierdził krótko "a jaki kolor chcemy" :) Może jakaś ankieta ? Ja bym osobiście widział jakieś ciemne malowanie.

P.S
Pan Frank nie nalicza VAT'u jak ktoś mieszka poza UE, troszkę więc można przyoszczędzić

mikel

Aktywny użytkownik
Reakcje
87 1 0
Napisałem "jak ktoś mieszka poza UE". Jest tutaj trochę takich ludzi na forum, niektóre polskie sklepy też nie naliczają VAT'u.

W Świecie Modeli sprzedaż od wtorku. Czyli szybciej poszło z tymi modelami niż roku temu. Może kolejny wypuszczą za pół roku, a nie za rok.

Ostatnio edytowane:

mikel

Aktywny użytkownik
Reakcje
87 1 0
Jeszcze jedno info:

"About Colors: Bemo is the producer, but I am the initiator and principal (with the full risk) for the previous models. And my opinion about !! GERMAN !! forums is not positive."

Czyli co ankieta ? I Pan nam zamówi takie malowanie jak chcemy ? @corwin ? @WM-MODEL ? Chyba, że Świat Modeli wyjdzie z taką inicjatywą. Miejmy nadzieję, że ta seria też się cała sprzeda na pniu.

Adamzalesie

Znany użytkownik
Reakcje
283 45 10
Od wtorku 18 listopada rozpoczynamy sprzedaż
i wysyłkę modelu w skali H0e - Lxd2-324
(Bemo 1020 984)
No to się narobi z finansami, chyba nikt się nie spodziewał takiego tempa. Wiadomość na stronie Świata modeli .

Reakcje
45 2 5
Szopa będzie miała dwa stanowiska więc jedna obok drugiej będzie ładnie wyglądać. Na warsztacie teraz są jeszcze moduły normalnotorowe w przygotowaniu na Stillwater Train Show na luty 2015. Mam nadzieję że się uda! :)

corwin

Administrator
Zespół forum
Reakcje
339 2 3
Jak to było kiedyś z kredytami na mieszkania - kto nie kupił przegrał życie :) Teraz tak samo jest z Lxd2 :) Jak ktoś się jeszcze zastanawia to radzę brać bo potem będzie żal - model naprawdę ładny i dobrze zrobiony. Cena jest pochodną znanego dobrego producenta i małej serii. Niestety tak to bywa z produktami niszowymi - ale dzięki kolegom z H0e.pl aktywnie promującymi swoimi tematami oraz relacjami tą wielkość - wzrasta jej popularność.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Wąskotorówka 1
Wąskotorówka 15
Z
Wąskotorówka 7
Wąskotorówka 5
Wąskotorówka 2